31 Temmuz 2013 Çarşamba

Merhaba Çingularım



Merhaba Çingularım

Ben Misaki Ayuzawa,

Biz arkadaşımla "Kore Günlüklerim" in  Sawako Kuronuma ve Misaki Ayuzawa adlı yazarlarıyız.Bir süre önce hikaye yazmaya karar verdik.Ama nasıl yapacaktık?




Uzun bir uğraş ve karasızlıktan sonra bir fikir üzerinde karar kılmayı başardık Sawakocuğumla aslında bu hikayeye bir iki ay önce başladı-ilham perisi Sawakonun kalbine girdi birden-. Sawako Kuronuma böyle yazdıkça bende de bir heves, başladım yazmaya...Denemeden bilemezsin bir başla bakalım dedim.Şuan başlangıç aşamasındayım umarım becerebilirim.


Bu güzel fikir de yazdıkça çoğaldı, ben okudukça mest oldum.Baktık olacak gibi değil, bunu çingularımızla da paylaşalım beraber eğlenelim dedik.


Ama Sawakonun bu sayede bir yeteneği pörtledi mi hotladı mı  artık ne derseniz içinden bir şeyler fışkırdı. Neyse bu kadar övgü yeter şimdi bunu okuyunca şımarmasın sonra ben uğraşıyorum bu cadıyla :D


Efendime söyleyeyim aslında içimizdeki bu Kore sevgisini nereden fışkırtsak bilemedik.Bize bir fantezi dünyası lazım şu yakışıklılara ulaşamıyoruz, anca rüyamızda görüyoruz bari yazı ya dökelim kendimizi biraz olsun hayallerimize ulaşırız avuntusuyla başlamış bulunuyoruz.


Umarım beğenirsiniz bu hayallerimizi, hikayeciklerimizi ve yorumlarınızla bizi desteklersiniz. Fikirleriniz bizim için önemli sizin yorumlarınız bize eminim ki ilham verecektir ve hep birlikte güzel hikayeler yazabileceğiz.


Hep beraber eğlenelim!Ve unutmadan yazdıklarımızda herhangi bir edebi kaygı olmayacak, çünkü bunun üzerine hiçbir eğitim almadık, lütfen bunu unutmayın:) O zaman hep beraber Aja Aja, Fighting!!


                                                     Kang Shim Jang (Strong Heart)


Görüşmek üzere baş baş !!





5 yorum:

  1. blogunuz çok gzl olmş fare isaretinize bayıldım hikayelerinizi mrakla bekliyorm

    YanıtlaSil
  2. Hikayenizi dört gözle bekliyorum

    YanıtlaSil
  3. çok eğlenceli bi blog gibi görürünüyor hikyeleri okumaktan zevk alacağıma eminim

    YanıtlaSil
  4. Sabit sekmelerimde kore günlüklerim ve hayal dükkanı yerini aldı ya çok hoş benimde bi arkadaşım var fakat tek bi kore hayranı yetmiyor sizinle de arkadaşmışız gibi hissediyorum, yazılarınız çok samimi teşekkürleeeer :D

    YanıtlaSil
  5. Iki blogunuzda da cok eglenecegimi hissediyorum ^^

    YanıtlaSil

♥ Bu bölümü nasıl buldun?Peki fikrini bizimle paylaşmaya ne dersin? ^^ ♥

Tasarım:Sawako Kuronuma